Wij begeleiden u bij het proces van ontwerp of keuze van een product, tot en met het brandend opleveren van de haard of kachel in uw woonsituatie.

Maatwerk

Een eigen haard op maat gemaakt

Als u een eigen idee/voorbeeld of vergelijkingsmateriaal heeft, kunnen wij inspelen op het ontwerp van de haard. In onze showroom staan verschillende ontworpen haarden die in vormgeving gecombineerd kunnen worden naar uw stijl. Onze kracht putten wij uit onze veelzijdigheid aan materiaalgebruik en vormen bij het bouwen van designhaarden.

 

Hierbij denkend aan oude bouwmaterialen gecombineerd met een strak lijnenspel, metalen beplating en verschillende natuurstenen onderdelen, toepassing van hittebestendig glas en het vervaardigen van speciale hangconstructies.

 

We hebben een breed scala van inbouwkachels (hout, gas en pellets). Ook is toepassing mogelijk van (hittebestendige) betonnen onderdelen die op maat gemaakt worden. Vanuit het technische oogpunt communiceren wij ook met uw (interieur)architect of aannemer over de mogelijkheden en vuistregels.

 

U kunt contact met ons opnemen voor specifieke informatie, of kom langs in onze showroom.

 

Deze diashow vereist JavaScript.